ZOLA INFINITY

Slimme & schaalbare energieoplossingen

ZOLA Infinity is een energiemanagementtechnologie die zonne-energie en energieopslag integreert met elke stroombron, inclusief het elektriciteitsnet of de generator, waardoor een primaire stroombron ontstaat die overal betrouwbare, betaalbare en schone stroom levert.

Sleutel
Kenmerken

Sneller dan UPS overdracht

INFINITY is een "parallel power" systeem. Dankzij de geavanceerde real-time regeling kunnen de micro-omvormers zich naadloos aanpassen aan de spanning en frequentie van het elektriciteitsnet, terwijl de accu's naar behoefte worden opgeladen of ontladen. Met Infinity schakelt de stroomtoevoer onmiddellijk over op het Infinity-systeem wanneer het net uitvalt. De belastingen worden niet beïnvloed door een uitschakelvertraging van de omschakelaar, in tegenstelling tot een standaardomvormer die vertraagd inschakelt, wat resulteert in een kortstondig stroomverlies en beschadigde apparaten.

Geïntegreerde betaling en diefstalpreventie

ZOLA Infinity maakt een geautomatiseerde verwerking van betalingen en kredietbeheer mogelijk die de mogelijkheid biedt om op elk moment op afstand kredieten te kopen via een reeks platforms. INFINITY is ook ontworpen met GPS-driehoeksmeting en is in de firmware voorzien van een algoritme ter bescherming tegen stroomdiefstal.

Oneindig schaalbare energie

Dit gedecentraliseerde en modulaire concept maakt het mogelijk oneindig te schalen. INFINITY is een schaalbare oplossing die energie uit meerdere bronnen (zon, net, generator) optimaliseert voor de laagste kosten en de hoogste uptime.

Hoe het product werkt

In tegenstelling tot conventionele zonne-batterij oplossingen; INFINITY’s eenvoudig te installeren micro-inverter zonnepanelen zetten zonne-energie direct om in wisselstroom. INFINITY heeft alles in één doos en zonne-energie wordt rechtstreeks aangesloten met behulp van eenvoudige connectoren. Infinity is het eerste op lithium-ionbatterijen gebaseerde hybride energiesysteem dat expliciet is ontworpen voor opkomende markten. Met INFINITY geïnstalleerd, kunt u energie uit meerdere bronnen optimaliseren voor de laagste kosten en de hoogste uptime.

Hoe het verband houdt met ZOLA Visie

VISION wordt geleverd met een cloud-based dashboard en een smartphone app voor real time tracking en monitoring. Hij beheert zichzelf, zodat u dat niet hoeft te doen. INFINITY bewaakt, beheert en communiceert automatisch zijn eigen prestaties om het gebruik van stroomoplossingen gemakkelijker te maken.

Waar kopen?

Vind uw lokale ZOLA integrator

Specificeer en koop ZOLA producten van uw favoriete ZOLA partner.

Configurator

Laat ZOLA een oplossing aanbevelen.

Ontdek de perfecte ZOLA opstelling op basis van uw stroombehoefte

window.lintrk('track', { conversion_id: 15488209 });

Languages